PLEASE, TELL US YOUR STORY….

Bezoek ons

Studio 309.nl
Anouk De Kleermaeker

De Greiner
Voorhelmstraat 23.006
2012 ZM Haarlem

telefoon: +31 6 13449863
e-mail: anouk@studio309.nl

 

de-greiner-haarlem-bereikbaarheid-2

PARKEREN BIJ DE GREINER

De Greiner

De directe omgeving van De Greiner valt binnen een parkeervergunning-gebied. U kunt dus niet zomaar uw auto parkeren. Er wordt regelmatig gecontroleerd! Voor de deur zijn wel gehandicapten en laden-en-lossen plaatsen.

Parkeerplaatsen

Op loopafstand van De Greiner zijn een aantal parkeerplaatsen met parkeermeters te vinden. Bijvoorbeeld aan het begin van de Kleine Houtweg. Als u hier parkeert kunt u lopend via de Badhuisstraat, of de Krelagestraat De Greiner bereiken.

Parkeergarage Houtplein

Op ongeveer 5 minuten loopafstand van de Greiner is parkeergarage Houtplein gevestigd. Parkeren is hier mogelijk voor zo’n € 2,- per uur. Het adres van parkeergarage Houtplein: Wagenmakerslaan 1, 2012 DJ Haarlem. Als u de parkeergarage verlaat loopt u bij de voetgangersuitgang linksaf en vervolgens weer linksaf bij de ABN AMRO bank, u gaat naar de ingang van Hotel Carlton Square. Loop vervolgens over de Baan (tegenover het Frederikspark) naar het einde van de straat. Steek hier de weg over en loop linksaf, de eerste straat rechts, de Badhuisstraat in. Aan het einde van de Badhuisstraat slaat u linksaf. U bent nu in de Voorhelmstraat en ziet De Greiner voor u liggen. Neem de zij ingang, witte glazen deur, bel 23.006.

TOM TOM

Voer in uw navigatiesysteem Haarlem Voorhelmstraat 22 in en U staat voor de studiodeur. De studio bevindt zich  weliswaar op nummer 23 maar de TOM TOM kent dit nummer niet en 22 wel!

 

Mail ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.