Het huis van  haar dromen heeft alles wat Anouk zich maar kan wensen: een lichte, ruime basis waarop ze al haar woonideeën kan uitproberen.

blogVT1

blogVT2

blogVT3

blogVT4

Wisselende woonsmaak

‘Het gevoel van nieuw, in een inspirerende winkel of een bijzonder huis, daar veer ik bij op. In Amsterdam loop ik graag door De 9 Straatjes, daar gebeurt zó veel. Dichterbij, in Haarlem, zijn Portrait en Brands Unxpctd mijn favorieten. Ik heb altijd behoefte aan inspiratie. Mijn woonsmaak wisselt ook sterk. Net zoals ik de modeseizoenen op de voet volg, volg ik trends in interieur. Ik ben wispelturig, houd van verandering. De ene keer 
verander ik hier binnen iets kleins, de andere keer is het rigoreuzer.’

Dicht bij de natuur

‘Dit huis is open en licht met veel ramen die uitkijken op de tuin en boven uitzicht bieden op de duinen. Elke ochtend sta ik om half zeven naast mijn bed en loop ik met de honden drie kwartier door dat prachtige natuurgebied. Vlak voordat de zon ondergaat is ook een favoriet wandel- moment: het strijklicht, de windstilte – op een of andere manier gaat de wind altijd liggen vlak voor zonsondergang – dat is zo heerlijk. Daar geniet ik elke keer weer van, om zo de dag af te sluiten.

| Fotografie Anouk de Kleermaeker | Styling Yvonne Bakker | Tekst Flory Hartog

Voor meer foto’s check de site >> http://www.vtwonen.nl/binnenkijken/vtwonen-binnenkijkers/vrijstaande-villa-in-bentveld/?searchp=bentveld