Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van mooi beeld.

En dat doet niet de fotograaf alleen! We werken graag samen in een hecht team om de mooiste plaatjes te maken. Hieronder een aantal goede krachten waarmee ik graag werk.  Stuk voor stuk uitblinkers op hun vakgebied.


Anouk De Kleermaeker

Fotograaf & Eigenaar Studio309.nl

leo_anouk-2
Ik ben sinds een jaar of twaalf werkzaam in de fotografie. Na de Fotoacademie in Amsterdam ben ik eigenlijk direct gaan werken voor allerlei tijdschriften.Ik heb me gespecialiseerd in portret-, interieur- en lifestyle- fotografie.

Ik hou van ‘mooi’ beeld. Als ik bezig ben kan ik zo gefocust zijn dat ik de tijd vergeet. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik dit doe.

Ik werk het liefst met natuurlijk licht maar kan ook goed uit de voeten met flitsers. Ik heb een mooie grote studio in het centrum van Haarlem maar werk ook graag vanuit mijn huis in Bentveld. Het is maar net welke locatie het meest voldoet. Ook andere locaties behoren tot de mogelijkheden, op iedere locatie kunnen we ook een professionele studio maken.

Het liefst doe ik dit alles samen met mensen die op hun gebied goed zijn. En net als mij een passie voor hun vak hebben. Samen creëer je dan het mooiste beeld. ‘Een en een maakt drie!’