collage-roompot-website

Voor Roompot Vakanties heeft de Beekman Group kleding ontworpen voor negen verschillende afdelingen, waaronder horeca, receptie en supermarkt. De grote uitdaging voor de Beekman Group lag in het creëren van een eenheid in de uitstraling binnen de outfits voor de negen verschillende afdelingen, die elk hun eigen specifieke wensen en kenmerken bevatten.De Beekman Group ontwikkelt altijd een stijlgids waardoor de medewerkers advies krijgen hoe ze de kleding op verschillende manieren passend bij hun stijl kunnen dragen.

De focus van de kleding ligt op comfort met een fashionable uitstraling in de kleuren rood, wit en blauw. “Tijdens het ontwerpproces vroeg ik mij af: wat draag ik thuis als er visite komt. Dit was een belangrijke gedachte tijdens de ontwikkeling van de kleding”, aldus Dyanne Beekman. Opvallend is dat er veel denim is gebruikt. “Denim is comfortabel en kan het tegen een stootje. Het gaat erom dat de medewerker met trots werkt en zich thuis voelt in zijn of haar outfit.”

Zie hier de stijlgids die wij onlangs hebben gefotografeerd, de modellen zijn in het echt ook werkzaam bij Roompot vakanties.