Where we make our stories…

Daglicht studio in het centrum van Haarlem.

Onze ruimtelijke daglicht studio (opp. 80m2) is ook beschikbaar voor fotografie en workshops. Je hebt de mogelijkheid om licht, blond beeld te maken (er is een houten witte vloer). Tevens kun je industrieel beeld maken op de betonnen vloer. De studio is van alle gemakken voorzien (er is een keuken, visagie-plek, kleedruimte en WIFI) en ligt in het centrum van Haarlem.

Op verzoek kunnen we professionele licht- en flits-apparatuur verzorgen. Eventueel met een licht-assistent. Gebruik van achtergrondrollen op aanvraag, vraag naar beschikbare kleuren.

Koffie en thee is inclusief voor kleine groepen. In de buurt zijn enkele leuke plekken voor lunch bijv. Blender of om eten mee te nemen bijv. New York Pizza. Ook zit om de hoek een grote supermarkt (Vomar Bakkerstraat) waar lunch gehaald kan worden.

Vergoeding voor redactioneel en commercieel gebruik is op basis van een hele of halve dag.

Voor de studio geldt betaald parkeren voor maximaal drie uur, dit kan via een parkeer app. In de buurt zijn twee parkeergarages voor langer parkeren, parkeergarage Houtplein of parkeergarage de Kamp.